Thống kê điểm chuẩn vào lớp 10 nhiều năm liền>--> Bấm xem Các chuyên đề ôn thi vào 10 có đáp án -> Bấm vào đây ...Hướng dẫn mua bán BITCOIN==> Bấm vào đây ...

Hướng dẫn mua bán BITCOIN chi tiết => Bấm vào đây

Tự đăng ký tài khoản chứng khoán miễn phí online - Bấm vào đây để đăng ký

Ôn thi Tiếng Anh: CHUYÊN ĐỀ  CÂU GIẢ ĐỊNH (SUBJUNCTIVE):
  

Exercise 7 : Choose the best answer

Exercise 7 : Choose the best answer

1.      I requested that he …………..the work on time.
A.finishes              B. will finish                C. finish                       D. finished
2.      It is necessary that she …………..  the club.
Ajoin                               B. joins                                  C. would join    D. has joined
3.      The doctor suggested that the patient …………..smoking.
A.stop                            B. should stop     C. would stop     D. both A and B are correct
4.      It is important that you ………..on time.
A.comes                          B. coming                               C. having come             D. come
5.      It is necessary that she …………..the housework.
A.do                                 B.  would do               C. doing                                  D. done
6.      They requested that I …………early.
A.leave                            B. should leave                      C. left                            D. A or B
7.      It is our wish that he…………… what he please.
A.is doing                       B.  does                                  C. do                D. should have done
8.      I propose that the minutes of the previous meeting……….. read.
A.to be                              B. be                                 C. being                  D. should have  been
9.      The court ordered that the man …………..released.
A.be                                 B. was                         C. is                             D. has been
10.   It is essential that he ………..the bike.
A.to repair                      B. should repair          C. would repair       D. had better repair

EX7:1C,2A,3D,4D,5A,6D,7C,8B,9A,10B



Đào coin Renec miễn phí, Bấm vào đây để kiếm tiền

0 comments Blogger 0 Facebook

Post a Comment

 
Điểm chuẩn lớp 10 - Thống kê điểm chuẩn lớp 10 ©Email: tailieuchogiaovien@gmail.com. All Rights Reserved. Powered by >How to best
Link:Bantintuvan|tailieusupham|khoahocsupham|SKKN hay|Soidiemchontruong|dayvahoctot|diemthivao10hoctrenmobile|tradiemthituyensinh|Travel - Du lịch
Top